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Sakuragaoka Course ~Taste the Seasonal Japan Blessings~

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date of expiry Until December 31st

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Sakuragaoka Course ~Taste the Seasonal Japan Blessings~

Enjoy our chef's carefully prepared course meal, which makes generous use of seasonal ingredients from all over Japan.

Period

All year round
*Excluded days: special event days

Time

17:30~22:00(21:00L.O.)

Fee

17,000 yen per person

Menu

【本日のお出汁】


【先付】
かぼちゃのいとこ煮


【海のめぐみ】
本日のお勧めお造り 豊洲市場から届いた鮮魚
鱈と雲子 人参餡 春菊 錦糸柚子
鰤の照り焼き 焼目大根 カリフラワー 揚げ牛蒡 七味


【大地のめぐみ】
石垣百合根 フォアグラ 山葵
牛肉せり鍋 大和芋とろろ添え ウズラ卵 京あげ


【銀しゃりと御飯のお供】
新潟県岩船産棚田のコシヒカリ 釜炊き御飯
鯛味噌
かぶ柚香浅漬け
大なめこと白菜赤出汁


【果実】
紅まどんな


【甘の物】
薯蕷饅頭


Menu details

Greetings

Today's soup stock

桜丘の料理の根本でもある命の「お出汁」。旨味豊かな利尻昆布と、香り高い静岡焼津の鰹節を贅沢に使用しました。
まずはそのままお召し上がりください。

先付

 
かぼちゃのいとこ煮

冬至の先付として、北海道産かぼちゃと大納言あずきを用いた「いとこ煮」をご用意いたしました。ほっくりした甘味と上品な風味をお楽しみください。

Blessings of the Sea

 
本日のお勧めお造り
鱈と雲子 人参餡 春菊 錦糸柚子

冬の代表食材、鱈と白子を金時人参で煮おろしにいたしました。柚子の爽やかな香りとともに、季節の滋味をお召し上がりください。

鰤の照り焼き 焼目大根
カリフラワー 揚げ牛蒡 七味

脂がのった旬の鰤は照り焼きに。鰤のアラから引いた旨味を、焼目大根にしっかりと含ませて仕上げています。

Blessings of the Earth

 
石垣百合根 フォアグラ 山葵

裏ごしした百合根と剥いた百合根を重ね、石垣に見立てて蒸し上げました。香ばしいたまり醤油のたれで焼いたフォアグラは銀餡と山葵をからめてお召し上がりください。

牛肉せり鍋 大和芋とろろ添え 
ウズラ卵 京揚げ

たっぷりのせりと牛肉を使ったすき焼き風小鍋は、とろろ芋とともに。心温まる冬の味わいをどうぞ。

Silver rice and rice accompaniment

 
新潟県産棚田のコシヒカリ 釜炊き御飯
鯛味噌 

鯛は焼いた身をほぐし、味噌、砂糖、松の実、胡桃で調えました。

かぶ柚香浅漬け

冬のこの時期に甘味を増すかぶは、香り高い柚子と合わせた浅漬けで。芳醇な香りの海苔の佃煮は自家製で仕上げました。

大なめこと白菜赤出汁

赤出汁にはカサの大きななめこと甘味豊かな白菜をあわせました。

果実 甘の物

 
紅まどんな

愛媛県産のオリジナルブランド。とろけるような食感と甘味・酸味のバランスが絶妙の果実です。

薯蕷饅頭

薯蕷(じょうよ)は山の芋のこと。長芋を使った滋味深い蒸し饅頭です。

Reservations/Inquiries


The displayed price includes a 15% service charge and 10% consumption tax.

Due to legal regulations, we strictly do not serve alcohol to guests who will be driving or to those under the age of 20.

We use domestically produced rice unless otherwise specified.

Menu items may change based on the availability of ingredients.

If you have a food allergy, please let us know when making your reservation. Please note that we may not be able to accommodate your request if there is a possibility that you may develop a severe food allergy.

All ingredients served at the restaurant are prepared in the same kitchen, so there is a possibility that allergens may be mixed in. Please consult a specialist and make the final decision yourself.

The ingredients used in our menus may change without notice.

We are unable to provide food allergy-friendly menus on the day of the wedding or banquet.

Photos are for references only.


seat

84 席

44 seats in the hall, 12 seats at the counter, 28 seats in private rooms

Private room

available 

4 private rooms for 2-8 people, 1 semi-private room for 3-6 people

floor

2F

Business hours

07:00~10:30 (L.O.10:00)

11:30~15:00 (L.O.14:00)

17:30~22:00 (L.O.21:00)

Fee

Lunch from 3,200 yen
Dinner from 4,800 yen

status as smoker or non-smoker

All seats are non-smoking

telephone number